Hva er faktorene som påvirker trykket av Die Cutting maskin?

Det er mange faktorer som påvirker trykket på dør cutting maskin:

1. lengde på stål kniven, jo lenger den totale lengden på produktet, jo større motstand av mold, større press kreves.

2. tykkelse og hardhet av produktet, jo større mengden kreves for utstansing maskin å kutte av papp og forårsake plast deformasjon av papp å produsere innrykk

3. stål kniv Notisblokk hardheten og området av båndet, die cutting maskin skal baseres på tykkelsen på papp å velge riktig hardheten av stripen og stripen må være for lang, er det best å skåret i små biter , På begge sider, noe som reduserer trykket kreves for utstansing.

Hva er delene av dø sett?

1. Velg ordretypen farge. Fargen på GCR og ECR er to, GCR for grå komponenten i stedet ECR for bakgrunnen fjernet, anbefales det å bruke GCR form.

2. for å fastslå dør-cutting maskin svarte versjonen av Tonekurven, når bildet av grå komponentene mindre, vanligvis den svarte versjonen av varemerket utstansing maskinen i den svarte versjonen. Hvis bildet er høy metning, kontrast kunst fotografi, svart versjon kan angis til kort kontrast kontrast svart versjonen, hvis bildet av komponenten grå flertallet av langsiktig bruk dør-cutting maskin svart versjon.

3. svarte versjonen av maksimal begrensninger av typer originaler bør ha forskjellige verdier, 70 til 90% kan, brukte er 85%.

4. den totale mengden blekk på vegne av firefargers linjen og maksimumsverdien, som belagt papir forskyvning, ønskelig 330 380%, mens vestkysten var ca 260%.

5. varemerke utstansing maskinens bakgrunn få verdien økes hovedsakelig i mørk tone av verdien, hvis den opprinnelige mørket tone nivå, deretter verdien økes, ellers mindre bedre.