Kontakt oss+8613961933676

Søk
Banner

Tre faktorer som påvirker trykket av Die Cutting maskin!

Jun 21, 2017

Die cutting maskin brukes hovedsakelig for tilsvarende ikke-metalliske materiale, klistremerker, innrykk og bronzing operasjoner, lim, metall muggsopp, ståltråd, osv., gjennom forlaget å øve et visst press, trykt eller papp rullet inn i en bestemt figur. Kjenner du til faktorer som påvirker trykket av dø kutter? Følgende er forklart av Xiao Bian for deg.

1, lengden på kniven, jo lenger den totale lengden på produktet, jo større motstand av mold, større press kreves.

2, tykkelse og hardhet av produktet, dø cutting maskin i kuttet av papp og papp plast deformasjon forårsaket av større behov for innrykk

3, stål kniv pute av hardhet og området av stripen, die cutting maskin skal baseres på tykkelsen på papp å velge riktig hardheten av stripen og stripen må være for lang, er det best å skåret i små biter , På begge sider, noe som reduserer trykket kreves for utstansing.

Die cutting maskin brukes hovedsakelig for tilsvarende ikke-metalliske materiale, lim, automatisk avfall, die cutting maskin med stål kniv, metall mold industri, gjennom forlaget å øve et visst press, trykte eller papp rullet inn en bestemt forme, så du vet sikker drift av die cutting maskin? Følgende er forklart av Xiao Bian for deg.

1, personale før bruk av blanking maskin å være strengt før operasjonen opplæring, forståelse av operasjonell sikkerhet kunnskap.

2, av utstyret kan være normal drift utstyr, kan ikke store objekter på maskinen, ikke å knuse maskinen eller påvirke det arbeide, ofte til datamaskinen, som smøremidler.

3, maskinen i reparasjon, justering, olje, vedlikehold rengjøring, må stopper, og utstyr sikkerhet dekke åpne låseknappen trykke.

4, brett, installerer malen, må du åpne innstillinger for databeskyttelse, og nøye sjekk lampen er festing sikkerhet.

5, er strengt forbudt skader i sikkerhet og beskyttelse enheter, i bruk av die kutte maskin, å følge bruk av sikkerhetsregler, slutte å bruke tiden plasseres i en stilling, slik at begge maskinen ikke kan skadet personlig se kuriositeten problemer.

Ovenfor er Xiaobian å forklare noe av arbeidet på sikker drift av die cutting maskin, du vil bruke dø cutting maskin når hjelp.