Det har vært en mætningstid på markedet for svingarmskæring

Her har det vært en metningstid i markedet for Swing Arm Cutting Machine

Stone cutter swing arm henhold til ulike dybde av stein bearbeiding, kan behandles til stein under 1 m3, kan slå, sterkt lagre steinressurser, også bidrar til å beskytte miljøet. Ulike typer steinmaterialer kan bearbeides og bearbeides med høy effektivitet og effektiv bruk av små steinmaterialer for å redusere produksjonskostnadene. Ved bearbeiding er kuttingen av plater skjæret gjort ved håndskæring, halvautomatisk Swing Arm Cutting Machine og numerisk kontroll arm skjære maskin skjæring. Den manuelle skjæringen er fleksibel og praktisk, men den manuelle skjærekvaliteten er dårlig, størrelsesfeilen er stor, materialet avfall stort, den påfølgende prosessjonsbelastningen er stor, og arbeidsforholdene er dårlige, produksjonseffektiviteten er lav.

Semi-automatisk Swing Arm Cutting Machine, kvaliteten på skjære arbeidsstykket er bedre, fordi det bruker skjære dø, det er ikke egnet for enkelt stykke, liten batch og store deler kutte. Andre typer halvautomatisk swing Swing Arm Cutting Machine reduserer arbeidsintensiteten til arbeidere, men funksjonen er enkel, egnet for enkelte deler kutte med mer regelmessig form. Sammenlignet med manuell og halvautomatisk skjæremodus, kan CNC-skjæring effektivt forbedre effektiviteten og skjærekvaliteten på platerkutting og redusere operatørens arbeidsintensitet. Sammen med utviklingen av moderne maskineriindustrien, forbedres arbeidseffektiviteten og produktkvaliteten til plate skjæring. Derfor er markedspotensialet til CNC Swing Arm Cutting Machine fortsatt veldig stort og markedsutsiktet er mer optimistisk.

Swing arm cutter industrien markedet har dukket opp fase mettet tilstand, noen nye bedrifter kontinuerlig oversvømmet inn i industrien, fremveksten av produksjonen er i full gang i markedet, noen problemer som mangel på innovasjon i vårt land. For det andre på grunn av keramikkindustrien i vårt land har det ennå ikke vært modent og spesifikasjon, og etterspørselen på markedet er stor, noe som gir en liten bedrift overlevelse plass, men en ting å minne på: Som følge av den keramiske industrien er konkurransen veldig hard, rå Materialprisen er høy, noe som resulterer i at noen bedrifter bruker dårligere råmateriale, reduserer produksjonskostnadene, noe som resulterer i at kvaliteten på produktene ikke er garantert. Selv om det ikke er noe intenst priskrig, men for denne typen fenomen eksisterer det fortsatt, hvis firmaet ditt BRUKER, er denne typen metode, så finalen er et falsk trekk kan miste spillet.

Teknikken til å kutte flisen Swing Arm Cutting Machine

Keramiske fliser er i skjæreprosessen, når kuttlinjen er tynn, mursteinen som keramisk fliser presser sprekk, blir mer og mer vakker. Tvert imot, jo dypere og tykkere linjene i kniven, desto mer tilbøyelig til mursteinbunnen, jo mer tilbøyelig, og til og med hakket. Foshan Swing Arm Cutting Machine for å dele ferdighetene med å bruke Swing Arm Cutting Machine:

1. Ikke bruk bladet til å trykke mursteinen i driften av Swing Arm Cutting Machine.

2. Når armskjæremaskinen er kuttet, dra "håndtaket" til øverste kontrollposisjon for å unngå kollisjon av bladet med flisen. Bladet vil ikke bli brukt på grunn av feilen.

3, skjære maskin, skjære swing arm for å skyve stangen til baksiden, la lyset presset på keramiske fliser, passende spindel kontroll før fremover for å sikre sporet, trykkfot legger på keramiske fliser, trykk på halen ende av push og Trekk håndtak, keramiske fliser kan være som arr ruptur.

4. Swing Arm Cutting Machine for arkaize eller andre konvekse konkav og andre fliser, vennligst erstatt kniven! Den keramiske flisen på den harde overflaten vil forkorte bladets levetid.

Hva er statusen til pendelsnitteren i vårt land?

Swing Arm Cutting Machine er for tiden rådende i markedstype 8-16, brukt til bearbeiding av terrasserte murstein, jordfotlinje, innvendig vegg med 45 graders vinkel og annen engangs ende, glans av høy kvalitet. Være likt av brede keramiske fliser prosessanlegg.

Fordeler: keramisk fliser fabrikk maskiner og utstyr, nå er den mest primære Swing Arm Cutting Machine + sving arm cutter kombinasjon, først brukt i behandlingen av kaskade murstein, ankerlinjen og andre keramiske prosess yrke, fordel, høy maskinering nøyaktighet, fart og Andre egenskaper.

22t 27t automatic hydraulic swing arm cutting machine.jpg

side.jpg