Arbeidet rettprinsippet sammenslåing Die Cutting maskin

I dag, brukere av høy kvalitet kravene i trykkeribransjen er økende, boksen design er også stadig mer komplekse. For å opprettholde feil rekke ± 0.15 mm, det er nødvendig å prøve kvalifiserte dø cutting maskin. Samtidig, ta hensyn til punktene justering, spesielt fôring stasjon og papiret å nå tiden som før regulering.

Arbeider prinsipp: flat dør-type dø cutting maskin utstansing plattformen og form av skjæring mekanismen er flate. Sjablongen er fast på et flatt og arket er plassert på en bevegelsesknapp (lavere platen). Arbeid, utstansing plate fast fast, trykkplaten gjennom Veivaksel stangen Stempelkompressorer bevegelse, gjør plattformen og trykkplaten clutch konstant press, hvert trykk vil være en tid å oppnå en utstansing. Vanlige flat press dø cutting maskin med vertikale dø cutting maskin og vannrette dø cutting maskin to. I dag endres loddrett dø cutting maskin hovedsakelig med flat press flat utskrift maskin; og vannrette dø cutting maskin struktur og monokrom offsettrykking maskin ligner det av foring delen, støpte deler, den materielle delen og noen har automatisk rengjøringsutstyr samt andre komponenter.

Fordeler og ulemper: som følge av flat press dø cutting maskin med andre utstansing utstyr har enkel struktur, enkelt vedlikehold, enkel betjening, lett å erstatte utstansing innrykk plate, egnet for ulike vekt materialer, dø kutte presisjon og en rekke fordeler, så det har en rekke markeder. Men sine svakheter er også tydelig, for eksempel den trenger mye arbeidspress, som resulterer i arbeidskraft intensitet, lav effektivitet. Det er en rekke programmer, egnet for folding kartonger, lime kartonger, bølgepapp boksen dø kutte innrykk behandling, er bruken av mer vanlige innenlandske utstansing utstyret.