Vedlikehold av kaldpressemaskinen er veldig viktig

Cold Press Machine er en av de brukte maskiner i trebearbeidingsindustrien. Den brukes hovedsakelig til liming og finering av tallerkenmøbler. Etter bruk av Cold Press Machine, Cold Press Machine til å utføre vedlikeholdsarbeid. Cold Press Machine vedlikehold har et komplett sett med standarder. Når vi løper ut, hvordan opprettholde Cold Press Machine? Her for alle å introdusere.

1, etter slutten av hver klasse må du rengjøre pressen, og sørg for at skruen rengjøres.

2, ukentlige turbiner, skovler, løfteskrue for smøring, løfteskrue og mutterfyllingsolje. 3, bør sylinderoljeplaten opprettholdes mellom 25-45 mm, slik som oljeplaten under 25 mm skal fylles med hydraulikkolje, drivstofftank, må du først i øvre og nedre bordplaten blokkere mer enn 100 mm høyde og deretter fylle Olje operasjon. 4, sylinderstemplet jitter eller skarp lyd, bør gassen slippes ut

5, er strengt forbudt sylinder over bruk av turen, for å forby trykket eller trykkavlastningen oppstår når behandlingen.

Vedlikehold av kaldpressemaskinen er svært viktig, bare vedlikehold på riktig måte, for å redusere feilen for kaldpressemaskinen, for å forlenge levetiden til Cold Press Machine, mer Cold Press Machine-relatert innhold, vennligst besøk vår nettside eller telefon, kontakt våre produsenter for å lære Mer The

Forstå prisen på Cold Press Machine må først forstå dette utstyret, eller kjenne prisen, men vet ikke hvordan du bruker hva som er meningen med det! I Henan produksjon av Cold Press Machine utstyr produsenter har mye, men veldig kjent med Cold Press Machine teknologien er ikke noen, hvis du ønsker å engasjere seg i Cold Press Machine prosjektet, må vi finne en profesjonell produsenter for å skaffe utstyr og tjenester.

Vårt tekniske personale i dag for å gi deg følgende vitenskapskunnskaper om Cold Press Machine:

Cold Press Machine, det vil si kald og tørr kompressor. Mengden vanndamp i trykkluften bestemmes av trykkluftens temperatur: Reduksjon av trykkluftens temperatur for å redusere vanndampinnholdet i trykkluften, samtidig som trykklufttrykket holdes i det vesentlige konstant, og overskytende vanndamp Vil kondensere inn i en væske. Kald og tørr maskin (frossen tørketrommel) er bruken av dette prinsippet ved å bruke kjøleteknologi for å tørke trykkluft.

Cold Press Machine er delt inn i skruen Cold Press Machine og hydraulisk Cold Press Machine. En skrue Cold Press Machine har en turbin, langsiktig vedlikehold, sårbar. Hydraulisk kaldpressemaskin. Lett å lekke uten hyppig vedlikehold, høy effektivitet. Cold Press Machine prisen selv om samme modell i markedet er forskjellige, og vi ønsker å tilby tilbudet kan ønske Xinxiang Kim Li snekker inspeksjon, selskapets ulike typer Cold Press Machine for å opprettholde et rimelig tilbud, og alltid brukerens Verdifullt å møte.