Kontakt oss+8613961933676

Søk
Banner

Vedlikehold og vedlikehold av kaldpressemaskinen bør være oppmerksom på metoden

Jun 21, 2017

Som sagt sier gode maskiner for å opprettholde maskinens daglige arbeid for vedlikehold og vedlikehold, ikke bare forbedre produktivitetseffektiviteten og redusere vedlikeholdskostnader, men også folk jobber hardt for mekaniske produkter, et følelsesmessig uttrykk. Men Linyi Wood Linsen maskineri å si er at vedlikehold er også oppmerksom på metoder og teknikker, feil vedlikehold ikke bare klarte å oppnå de ønskede resultatene, men også på maskiner av uforutsigbar skade, og til bedriften å få noen økonomiske tap.

Vedlikehold og vedlikehold skal utføres separat, det daglige vedlikeholdet av Cold Press Machine inkluderer:

1. For å holde maskinen ren skal transmisjonsdelene og de roterende tilkoblingspunktene holdes smurt. Ikke stkk opp rester på maskinen.

2. Kontroller tidspunktet for sylinderflensen og sylinderen og den øvre platen på festeflensen på skruene er løs og tilstrekkelig stramming; Sjekk oljekretsen er en lekkasje og rettidig reparasjon; Kontroller en trykkplateposisjonsrulle og løftebalans gir, bruk av rack;

3. Kontroller oljen i tanken en gang i uken: Det er viktig å kontrollere om oljen er skitten og erstattet i tide. Er oljen nok og fyller i tiden? Hydraulikkolje kan velge Great Wall 68 #, Mobil MOBIL: DTE26 anti-slitasje hydraulikkolje.

Vedlikehold av kaldpressemaskinen på driftstidspunktet inkluderer: å betjene maskinen i henhold til riktig driftsmetode, er det strengt forbudt å trykke arbeidsstykket utover det originale designbehandlingsområdet. Arbeidsstykket er plassert på riktig måte, og trykket og ujevnt trykk er strengt forbudt.