Kontakt oss+8613961933676

Søk
Banner

Utviklingen Trend Of Energy Saving Control For Hydraulisk Die Cutting Machine

Jul 18, 2017

Utviklingenstrenden i energibesparende kontroll for Hydraulic Die Cutting Machine.

I feltet Hydraulisk Die Cutting Machine er formålet med energibesparende kontroll ikke bare å forbedre drivstoffeffektiviteten, men også å oppnå en rekke effekter som reduserer bruksomkostninger. Ifølge dataene kommer nesten 40% av sviktet i maskinparken fra det hydrauliske systemet, og ca 15% av feilen kommer fra motoren. Energibesparende teknologi kan forbedre utnyttelsesforholdet til motoreffekten, redusere tapet av hydraulikkraften, strømforsyningen og laster den nødvendige kraften for å bedre matche, redusere arbeidsintensiteten til motoren og hydrauliske komponenter, forbedre påliteligheten av utstyret i bruk.

Fra utviklingen av innenlandsk og utenlandsk utvikling, har energibesparende kontroll av Hydraulic Die Cutting Machine følgende trender:

1) Den proporsjonale kontrollen av elektrohydraulisk forholdskontroll har blitt anvendt på ingeniørmaskiner siden begynnelsen av 1980-tallet, og har vært mye brukt i Hydraulic Die Cutting Machines. Elektrohydraulisk proporsjonal teknologi som brukes i tekniske maskiner, kan spare kompleks, stor hydraulisk signaloverføringslinje, hydrauliske parametre for elektrisitetssignaloverføring, ikke bare kan øke hastigheten på systemresponsen, og gjøre hele hydraulisk dyseskjæringssystemstyring mer praktisk og fleksibel. Etter å ha kommet inn i 90-årene, med utvikling av datateknologi, øker elektrohydraulisk proporsjonal kontroll ytterligere "intelligent", elektrohydraulisk proporsjonalpumpe og applikasjon av proporsjonalventil, og opptrer dermed "intelligent hydraulisk skjærende maskin. Hovedsakelig utført i følgende aspekter: Først av alt kan datamaskiner automatisk overvåkning av hydraulikkanlegg og driftsparametre for dieselmotor, slik som trykk, rotasjonshastighet på dieselmotor, i henhold til disse parametrene, og kan automatisk styre hele hydraulisk støpeskjæring Flyttesystemet kjører i høy effektivitet og energibesparende. For det andre kan den fullføre noen halvautomatisk drift, for eksempel flat, skråning, etc. for å redusere graden av ferdighet av føreren, men kvaliteten på arbeidet kan forbedres betydelig . For det tredje kan feildiagnosen utføres i samsvar med driftsparametrene oppdaget for å lette vedlikeholdet av Hydraulic Die Cutt Ing maskinen. Utførelsen av Hydraulic Die Cutting Machine har blitt sterkt forbedret.

2) Dieselmotor elektrisk sprøytekontroll er i den tradisjonelle mekaniske hastighetsregulerende dieselmotoren, sirkulasjonsoljens forsyning av drivstoffinnsprøytingspumpen og den tidlige vinkelen av oljeinjeksjonen påvirkes av rotasjonshastigheten, noe som gjør ytelsen til dieselmotoren Vanskelig å forbedre videre. Etter applikasjon på dieselmotorstyring, kan pumpens syklus for olje og drivstoffinnsprøytning foregå. Vinkelen er ikke lenger påvirket av rotasjonshastigheten, slik at hydraulisk dyseskjæringsmaskin har vært i beste stand, og akselererer hastigheten på responsen. Utviklingen av diesel elektrisk sprøytekontroll er en viktig del for å forbedre energieffektiviteten til Hydraulic Die Cutting Machine.

3) Lastavkjenningskontrollen vil fortsette å utvikle lastavkjenningskontroll siden 1970-tallet, og produsentene av hydraulikkomponenter av ingeniørmaskiner har lansert en rekke relaterte produkter. Systemet har god energieffektivitet og manøvrerbarhet, og til og med ufaglærte drivere kan tilpasse seg raskt. Proportional distribusjonsventil er ytterligere fremmet lastavkjenningsteknologien ved bruk av Hydraulic Die Cutting Machine, gjør manøvreringen til å forbedre Hydraulic Die Cutting Machine, løse de vestlige landene på grunn av mangel på dyktig sjåfør. Derfor vil etterspørselen av belastningsregistrerende hydraulisk skjærende maskin i utviklede land stige ytterligere.

4) seks flerveisventiler fortsetter å eksistere Selv om fireveisventilens lastavlesningssystem kan gi nøyaktig betjening, men ikke alle situasjoner krever nøyaktig betjening, og dyktige drivere kan også bruke den hydrauliske dieseskjæringsmaskinen til å sensere for å fullføre nøyaktig drift. Enda viktigere, begrenser den høye prisen på lastavlesningssystemet sin anvendelse i utviklingsland. I dag er mange av verdens berømte Hydraulic Die Cutting Machine-produsenter, bruker produktene sine begge med fireveisventilstyring av belastningsavkjenning Hydraulic Die Cutting Machine, har brukt seks ventil hydrauliske systemer som strøm av positiv og negativ strømstyring av Hydraulic Die Cutting Machine. Eldre produksjonsteknikker og lave priser vil tillate at seksveis flerkanalsventilen fortsetter å fungere.

5) For ytterligere å forbedre ventilkontrollen og energibesparende kontrollen i de seks generelle flerveisventilene i det hydrauliske systemet, er det fortsatt mange steder som kan forbedres, for eksempel manøvrerbarhet, energibesparelse, siden fabrikken for hydraulisk skjærende maskin er fortsatt I utlandet studie.

6) multi-funksjon kombinasjon for å forbedre ytelsen til Hydraulisk Die Cutting Machine, vil kombinasjonen av ulike energibesparende tiltak bli mer omfattende. I det forrige systemet har hydraulikkpumpen blitt integrert med mange funksjoner, men på grunn av begrensningene av ulike forhold, ikke mer enn tre. Som vist i figur 14 i hydraulikkpumpen, integrert trykkavbrudd, er strømstyring og funksjon av kraftbegrensning, relativt populær i markedet, for tiden er det også en rekke hydrauliske pumpe-prinsippdiagrammer, og en rekke funksjoner er integrert. Med utviklingen av hydraulikkteknologi er det mulig å integrere flere funksjoner på pumpen.

7) Variabel parameterkontroll for bedre å tilpasse seg alle typer Hydraulisk Die Cutting Machine belastning krav, i tilfelle av dynamisk system av noen interne kontroll komponenter vil ikke lenger være en fast verdi satt parametere, men kan fungere med Hydraulisk Die Cutting Machine Spesifikk situasjon og endring. For eksempel, i produksjonen av EX-serien Hitachi konstruksjonsmaskin Hydraulisk Die Cutting Machine, belastningsavkjølingsventil sett trykk kompensator differensialtrykk kan endre i henhold til arbeidsforhold, forbedret tilpasningsevnen av Hydraulisk Die Cutting Machine arbeid. Det kan forutsettes at i fremtiden Hydraulic Die Cutting Machine kraftsystem, kan flere kontrollparametere justeres, og dermed gjør Hydraulic Die Cutting Machine mer effektiv og enklere å betjene.

8) Pumpe-motortilpasningskontrollen blir videre "intelligent" ved hjelp av datastyringsteknologi, pumpe- og motordireksjonskontrollen vil videre realisere "intelligent", kombinasjonen mellom de to vil være tettere for å realisere integrasjonen av kontrollen . I denne kontrollen kan regulatoren i henhold til endringene i arbeidsforholdene automatisk justere hydraulisk pumpe og motor, garantert utgang for arbeidsbehov, lave laveste drivstofforbruk.

company.jpg