Raffineringsmetode for hydraulisk kaldpressemaskin

Hydraulisk Cold Press Machine er en slags Cold Press Machine, sammenlignet med den generelle Cold Press Machine, Hydraulisk Cold Press Machine i alle aspekter av god ytelse og lav støy, løftehastighet. Hydraulisk kaldpressemaskin arbeider i noen tid, behovet for å fylle hydraulisk olje Cold Press Machine, den spesifikke metoden for tanking som følger:

1, armen plassert parallelt med sporets retning, og sving til venstre etter å ha dreiet 45 ° posisjon, slik at bøylesylinderstangen helt utvides, stangsylinderstemplet helt trukket inn sakte ned i bommen, så skovle bøylen til Bakken, og slå av motoren, åpne tankutløsningsventilen, trekk håndtaket frem og tilbake, pedal flere ganger for å frigjøre vekten som følge av systemets resttrykk.

2, rengjør rørledningen, pumpen og motorkontakten med bensin grundig, sett oljeproppen, drivstofftanken på toppen av drivstofffylleren og bunnen av oljeavløpet og omgivelsene.

3, åpne oljeavløpsventilen og bunnen av oljetankpluggen, slik at all den gamle oljen kommer inn i oljetanken i oljen.

4, åpne drivstofftanken på drivstofftanken, fjern tankstofffiltret, kontroller bunnen av tanken og siden, hjørnet av restoljen inneholder metallpulver eller andre urenheter. Rengjør tanken grundig, først med dieselrengjøring to ganger, og bruk deretter trykkluft inne i drivstofftanken. Kontroller innvendige hjørner av om det er resterende slam, urenheter, etc., til de er oppryddet så langt, og endelig skyll med ny olje igjen.

5, riving av slangen.

6, fjern systemfilteret for hele filteret. Bytt filter, det er nødvendig å kontrollere filteret med eller uten metallpulver eller andre urenheter, slik at du kan forstå deler av systemslitasjen.

7, slipp av den viktigste hydrauliske pumpe, rotasjonsmotor, gåmotorhule i den gamle oljen og fylt med ny olje.

Hydraulisk kaldpressemaskin for tankingsmetoden for alle å introdusere her, hvis du er interessert i innholdet i introduksjonen, kan du bla gjennom vår offisielle nettside eller telefon kontakte våre produsenter for å forstå.