Introduksjon til faktorene i Die Cutting Machine

Hva slags Die Cutting Machine?

1, runde trykk Die Cutting Machine

En vals er ekvivalent med trykksylinderen, dør klippe trykk; Den andre er en rulleknivform. Roller kniv mold har to hovedkategorier av tre og metall, den tidligere hovedsakelig dø-kuttet veldig tykk bølgepapp, som har en kjemisk korrosjon eller elektronisk gravering metode for å behandle metall trommel kniv mugg, hovedsakelig for selvklebende etiketter og varemerke kutting, der Er også en metall rulle kniv dør er hovedsakelig brukt i high-end langsiktige produkter, bruk av knuse eller skjær type.

2, rundtrykksmaskinskjæringsmaskin

Rundtrykket Die Cutting Machine i bruk av markedet sjelden, det er ingen profesjonell produsent, her gjenta ikke dem.

3, flat trykk Die Cutting Machine

Flat Die Cutting Machine er for tiden den mest brukte den vanligste typen, men også de fleste innenlandske og utenlandske produsenter modeller.

1, Die skjære maskin dø-skjære plate, hvis formen på komplekset eller arrangert mange levende deler, og dø-skjæringspunktet er svært liten, svært få, er det lett å forårsake dø-kutting når versjonen. På dette punktet bør det være hensiktsmessig å øke antall poeng, hvis det er mulig, bør lengden på arbeidsstykkets lengde og papirretningen være konstant.

2, dersom skjæringsversjonen av elastisk tape (eller svamp) er for myk, kan det ikke lykkes å hoppe på papiret, det vil også føre til løs versjon. På denne tiden bør det brukes høy hardhet, god elastisitet av høy kvalitet elastisk tape (eller svamp).

3, trykkraden er for tidlig til å starte en liten versjon av de viktige årsakene. Etter at skjæret skjærer, når den bevegelige plattformen er nede, selv om papiret har vært elastisk tape (svamp) fra knivlinjen, men fordi elastisk tape (svamp) generelt er høyere enn knivlinjen 2 til 3 mm, denne gangen hvis Griperraden Begynn bevegelsen, det vil skyldes elastisk tape (svamp) vil fortsatt trykke på papiret på dørkledningsgulvet og lett å rive papiret som følge av løs versjon. På dette punktet bør det være løs intermittent mekanisme og hovedhjulakselkoblingshylsen for å justere den bevegelige plattformen fra det øverste dødpunktet ned 7 til 8 mm (korrugert skjæring når kappingen skal være 10 til 15 mm), begynte trykkraden å bevege seg .