Kontakt oss+8613961933676

Søk
Banner

Introduksjon av tre typer skjærmaskin

Jun 21, 2017

I dag har Xiaobian med deg på markedet vanlig skjærende maskin tre kategorier: flatt trykk-skjærende maskin, flatskjerm-skjærende maskin og rundtrykksskjæringsmaskin.

Som vi alle vet at tre typer dø skjære maskin hvilken type marked er mer omfattende? Det er flatt trykkstøtemaskin med flatt trykkstøtemaskin i forhold til andre støpeskjæringsmaskin med enkel konstruksjon, lett vedlikehold, enkel betjening, lett å erstatte støpeskjæringsplate, egnet for forskjellig vekt av arket, støpeformet skjærepresisjon og en Serie fordeler, så det har et bredt spekter av markeder.

Men manglene er også åpenbare, for eksempel, det krever mye arbeidstrykk, noe som resulterer i arbeidsintensitet, lav produksjonseffektivitet. Det er et bredt spekter av applikasjoner som er egnet for brettkartonger, limkartonger, bølgepappeskive, dørskæring. \

Neste små serie med deg på den flate trykkrunden Die Cutting Machine: Flat-round Die Cutting Machine hovedsakelig fra den tidlige Heidelberg rundtrykksmaskinen fra transformasjonen, er dens fordeler åpenbare: på grunn av sitt arbeid er linjen Kontakt, maskinen i Dørkutting bare et lite trykk, slik at maskinbelastningen er relativt stabil.

Ulempen er at på grunn av det faktum at Die-skjærmaskinen og pressrullen lett rulles og forskyves, er applikasjonsområdet relativt smalt. Det er generelt egnet for skjæring av papp med en vekt mindre enn 400 g / m2, og er spesielt egnet for papirkutter og elektroplettering av aluminiumsfolie. I papirformet skjæreprosessen bør man være oppmerksom på papirfiberretningen, den generelle skal være parallell med rullen i aksial retning, ellers vil det føre til alvorlig papirstrekningsfenomen.

Den endelige små serien med deg på rundtrykket rundt Die-skjærmaskinen: Rundtrykksdybde Skjæremaskinen er kontinuerlig drift av trommelen, slik at arbeidets effektivitet i forhold til andre Die Cutting Machine er den høyeste, spesielt egnet for masseproduksjon, men det Er nettopp på grunn av dørens skjærehastighet, noe som resulterer i noen ganger kan ikke garantere den nødvendige stanseskarensnøyaktigheten. Det er det samme som den sirkulære trykk Die Cutting Machine, bruk av linjekontakt prinsipp for å fullføre støping arbeid, så i Die Cutting Machine et lite trykk, og trykkfordelingen er mer uniform, slik at maskinens belastning er relativt stabil.

Men sin Die Cutting Machine versjon er buet inn i en buet overflate, så i platen og platen på den mer besværlige, tekniske vanskeligheten er relativt stor, platen kostnaden er relativt høy, rundt trykk rundt dø skjære enheten kreves Die Cutting Machine enn flat Die -skjærende versjon av kostnaden på 25 til 100% høyere. Rundtrykkstøpeformemaskinen brukes hovedsakelig for bølgebrytende produkter som dør-skjærer og varemerke på nettet, skjærer den nåværende markedsandelen veldig lavt.

Ovennevnte er den flate trykket Die Cutting Machine, flattrykk Die Cutting Machine og runde press runde Die Cutting Machine tre typer Die Cutting Machine en kort introduksjon, håper å gi deg hjelp.