Hvordan å løse problemet med Die Cutting maskin er ikke glatt papir

Det finnes en rekke grunner Hvorfor papiret ikke er glatt, hovedsakelig for papir deformasjon, trykte overflaten er for glatt eller skyldes andre mekanisk feil.

(1) papir er ikke glatt på grunn av deformasjon av papiret

Utstansing prosessen er slutten av en utskrift prosess, papiret etter en rekke prosesser lett å produsere deformasjon, spesielt etter at høy temperatur, høytrykk polering. Når filmen er mer alvorlig deformasjon av papir, kan deretter Feida ofte ikke være en glatt papir.

(2) fra den trykte overflaten for glatt forårsaket av papiret er ikke glatt

Etter filmen belegg produkter på grunn av overflaten er for, men også til forårsaket papiret noen problemer. For over to tilfeller, erfarne operatører vil gjøre det forberedende arbeidet før papiret, som: legge papir, Legg til litt papir i papir kile eller papirrullen å holde papiret på forhånd, når papiret på forhånd å spille Side, banket papirarbeid eller hastighet av Die cutting maskin å redusere, generelt kan unngå dette problemet.

(3) mekanisk feil forårsaket av fôring problemer

Feida sugekraft sug er ikke nok, fra papiret haug på flyet av plasseringen er ikke riktig, reglene er ikke nøyaktig og andre mekaniske grunner vil føre til prosessen med å mate papiret skrå, dobbel ark, tom og andre. Som vanlig gjøre dø skal cutting maskin vedlikeholdsarbeid og mekaniske deler av justeringen unngås grunn av mekanisk svikt skyldes fôring problemer.