Hvordan fungerer den kalde pressemaskinen?

Cold Press Machine, vi er i dagliglivet, ofte brukes arbeid, men vet ikke alle på "hydraulikkpressen" om de skal vite det? Cold Press Machine arbeider i form av grovt poeng: skruetype, hydraulisk type. Generell hydraulisk Cold Press Machine ytelse i alle aspekter av bedre. Hydraulisk kaldpressemaskinens arbeidsstøy er liten, rask løftehastighet. Hovedkomponentene til hydraulisk kaldpressemaskin hovedsakelig av: hydraulikksystem, elektrisk styringssystem, trykkplate og kroppssammensetning.

Hovedstrukturen til hydraulisk kaldpressemaskin

Hovedsakelig av: hydraulisk system, elektrisk styringssystem, trykkplate og kroppssammensetning.

Hydraulisk system: består av sylinder, drivstofftank, oljepumpe, oljepumpe motor, reguleringsventilblokk og trykkmåler. Tanken er fylt med olje, som pumpes av oljepumpen for å drive pumpoljen. Oljen sendes til sylinderen ved å koble slangen for å få sylinderen til å fungere. Avlastningsventilen kan gjøre pressen i ekstruderingsprosessen til å produsere tilbaketrykk, spille en jevn rolle, den elektromagnetiske ballen. Ventilen brukes til å opprettholde trykket sett av systemet, og trykkmåleren brukes til å vise trykket.

Elektrisk styringssystem: hovedsakelig av hovedkretsen og styrekretsen, kretsen ved hjelp av automatiske kretsbrytere, sikringer, vekselstrømkontaktor på trykkmotor, magnetventil, for eksempel overbelastning, kortslutning, tap av trykk og underspenningsbeskyttelse.

Platen balanseringsmekanisme: hovedsakelig av balanse løftestativ, løfteutstyr, roterende aksel. Faste rotasjonslagersammensetning, venstre og høyre to balansert rack montert på skroget. De to ender av den roterende akselen er festet med løftehjul. Begge endene av den roterende akselen er utstyrt med lagre for å kunne rotere fleksibelt med rotasjonsakselen. Når løfteplaten løftes, balanserer løfteutstyret ikke balansen? Roter slik at trykkplaten i løfteprosessen alltid er balansert.

Platen: består av øvre platen og nedre platen. Den øvre og nedre platen er sveisede profiler og stålplate, arbeidsplanet ved vanlig fresemaskin fra en stor fresemaskin, for å sikre et jevnt og jevnt arbeidsflyt. Den øvre trykkplaten er forbundet med sylinderens sylinderstang, og løft og senking av trykkplaten oppnås ved løfting og senking av sylinderen. Under trykkplate direkte sveiset til fuselage base. Gjør hele strukturen festet.

Fuselage: sveiset med plate stål, kompakt struktur, god styrke.