Die Cutting Machine bør være oppmerksom på og løse de syv store problemene

For det første behandler utstyret deler kvalitet og montering nøyaktighet

Begrenset av det tekniske nivået av innenriks maskineri produksjon, Die Cutting Machine, mange deler av grov bearbeiding. Slik som den intermitterende mekanismen og hoveddrevet systemet og kjeden mellom samsvar og produksjonsnøyaktighet, påvirker maskinens hastighet direkte, dersom monteringsnøyaktigheten vil påvirke skjæringsnøyaktigheten og forårsake støy. Et annet eksempel er armbue trykkmekanismen, og den bevegelige plattformen for å bestemme gapet er urimelig, vil forårsake vibrasjon, påvirker hastigheten og nøyaktigheten.

For det andre, intermitterende institusjoner, kjeder og mating tenner

Flatted Die Cutting Machine å bruke like indeksering cam mekanisme, formen på kameraet er rimelig er en nøkkel. Kjedestramming til moderat, for stram eller for løs, vil påvirke skjæringsnøyaktigheten. Flattrykk Die Cutting Machine for å mate papiret er for det meste solid, men i høyhastighets bevegelse er det fortsatt lett å deformere, nødstopp-treghet. Gode tenner høy hardhet og lett vekt, vinkel og trykk størrelsen på moderat.

Tredje, overføringssystemet

Den nåværende dørstasjonens hoveddrev er drevet av motoren og snekkegiret. Snekkehjul er for det meste spiralformede tenner, det bør bemerkes at når ormhjulet og ormhjulet i underrunden, er tennene og tennene mellom baklengden stor. Bakslaget er for stort, ormen giret er ikke glatt; Tilbakeslag er for liten, bidrar ikke til flyt av smøremidler. Det er en irrasjonell trykkvinkel vil påvirke glattheten i overføringen.

Fire, dø-cutting versjon, dø-cutting kniv og gummi

Disse tre er de grunnleggende delene av dø-cutting, de er direkte relatert til kvaliteten på die-cutting. Platen krever jevn tetthet, lett vekt, høy hardhet, god fleksibilitet, enkel bearbeiding, glatt, sterk, knivlinje innebygd etter stabiliteten og kan erstattes flere ganger. Knivkanten til skarp, høyden på kniven og den store kniven bøyer seg liten. Gummi bar hardhet bør være moderat, kan ikke klemme knivkanten, og heller ikke motstanden er utilstrekkelig.

Femte, fôringshastighet og posisjoneringsmekanisme

I dag er den vanlige metoden kontinuerlig fôring, det vil si at forsiden og bakstykket alltid overlapper. Denne metoden er jevn, rask, men den raske bevegelsen av papiret på posisjoneringen av forreguleringen har stor innvirkning, papiret etter at kraften har krympet eller spratt, noe som resulterer i posisjonering, er ikke tillatt. Den ideelle Die Cutting Machine skal sørge for at skjærhastigheten på samme tid, papiret på fôringsplattformen så lavt som mulig.

Seks, kjedeveiledning

Rollen som styreskinne i posisjonering og styring av kjeden. Tykkelsen på føringsskinnen skal være egnet og kan være innebygd i kjedet. Avstanden mellom de øvre og nedre skinnene må sørge for at kjedet går gjennom glatt, for lite for å øke overføringsmotstanden; For stor kjede lett å slå. Banestyringens spor og lengden på kjeden har også en viss innflytelse på maskinens ytelse.

Syv, trykkinstitusjoner

Den viktigste enheten i Die Cutting Machine er trykkpåføringsmekanismen. For tiden er den vanligste dobbelte albuebøyemekanismen, rotasjonen dreier seg en uke, den gjør den aktive plattformen to ganger for å nå den høyeste grenseposisjonen. For å sikre kvaliteten på skjæringen skal hele plattformen tvinges, selv når den trykkes. Så arbeidsflaten på de øvre og nedre plattformene må være parallell. Hvis designen er urimelig, vil det føre til ujevnt trykk, tom reise er for stor.