Cutting maskin skjærehastighet

Med moderne maskiner behandling næringsutvikling, for kontinuerlig forbedring av kvaliteten og nøyaktigheten av skjæring, å øke produksjonen effektiviteten, redusere produksjonskostnadene, er høy intelligent og automatisk kutte funksjonen kravet også øker. Utviklingen av CNC cutting maskin må oppfylle kravene i moderne mekaniske. Kutteren er delt i flammen cutter, plasma cutting maskin, laser cutting maskin, vann skjæring, etc. Laser cutting maskin er den mest effektive, kutte presisjonen og kutte tykkelsen er generelt liten. Hastighet av plasma cutting maskin er også svært raskt, og kutte overflaten har visse skråningen. Flame cutting maskin er rettet mot tunge karbonstål materiale. Laser cutting maskin er den mest effektive, kutte presisjonen og kutte tykkelsen er generelt liten.

Spekter av søknad

Cutting maskin brukes med metall og nonmetal næringer, generelt, sammenligning av ikke-metalliske peker grundig, som kuttet stein, stein cutting maskin, vann cutting maskin, så cutter, kutte klut og plast, kjemiske fiber produkter med laser cutting maskin, blad cutting maskin, kutte metall har flame cutting maskin, plasma cutting maskin, flame cutting maskin, CNC cutting maskin inne og manuell to typer stor, kategorien sportsbil manuell, liten, semi-automatisk, ren manuell, med CNC, gantry CNC cutting maskin, cantilever type CNC cutting maskin, desktop CNC cutting maskin, interfingering linjer nc cutter og så videre!

kostnader

Den dyreste laser cutting maskinen, og også er en slags høyteknologiske presisjon og den mest effektive kutte utstyr, vann kniv cutting maskin, flame cutting maskin igjen kostnadene er relativt lav, plasma cutting machine bruk laveste prisen (per stykke)

I produksjonslinjen øvre hult glass eller forbedre produksjonen forskjellige, vil vi velge den glass automatiske spesielle cutter, men i kjøp av følgende punkter:

I. kutte presisjon

Det er vanligvis nødvendig for å være under 0,5 mm for bygging industrien klasse; Men er kravet for bilindustrien reflektor under 0. Olmm. Produsenter å gi presisjon er pluss eller minus 0. 2 mm, men det kan ikke se innføringen av produkthåndbøker, lys bør ha en komplett når aksept test kutte presisjon av programmet, for å måle faktiske kutte presisjonen av produkter, vi vanligvis har et dusin teste prøven overflaten. Ved testing, kan vi fullt ut forstå flat kutte plattformen og synkroniseringskontroll av styresystem.

2. skjærehastighet

På forutsetningen av møte kutte presisjon, kan vi snakke om hastighet på grunn av den korte kutte plattformen, med hans øyne høyeste hastighet, er det vanskelig å avgjøre om vi kan bruke cutting maskin servo stasjon med programvare simulering av funksjonen sjekke om hastigheten på motoren for å oppnå den høyeste. Ikke kutte hastighet, øke tillegg og redusere hastigheten. Aksene kan testes separat og samtidig.

3. automatisk sats optimalisering funksjon

Det på slutten av cutting maskin, vurdere behandling kostnader og volumet av particularity av stykke arbeid, vanligvis ikke høyt utdannede mennesker å tørke, som krever klippe maskin operasjonen er enkel og lett å forstå, ikke for komplisert, ellers vil det være en stor rimelige maskiner ikke råd til det pinlige plassering. Det er best å ha funksjonen til å unngå feil, fordi innenlandske bakplate glasset har noen ganger defekte produkter. Grafen biblioteket av spesiell kuttet bør være mer fleksible, bør gjøre grafen til CAD kunne delta i oppsettet.

4. vedlikehold er praktisk

Jeg / 0 og mekanisk sensorer på signalet ikke utstyrt med for mye, unødvendig bryteren og lampe mindre så langt som mulig, fordi en gang på eller en mekanisk enhet er i ustand påvirker cutting maskin, bruk av komponent feil sannsynligheten er lav , mindre ledninger er også mindre, lett å finne feil og erstatte deler, beste kan feilsøke på skjermen alle I / 0 signal tilstand. Vedlikeholdskostnadene er en viktig faktor som må vurderes når du kjøper en maskin.

5. energisparing

På samme måte at størrelseskravene kutte kan fullføres, kan kutte mulighetene av energiforbruk gi mange fordeler til virksomheten. En er å beskytte miljøet og spare energi. Andre er å lagre selskapets daglige utgifter.