Automatisk Die Cutting Machine vedlikeholdstips

Pre presisjon justering, arkmatede automatisk dø Cutting maskin er å sikre at nøyaktigheten av pre standard nøyaktigheten av nøkkelparameterne, justering av nøyaktigheten av forskriften innebærer en rekke faktorer, noen operatører ofte bare bruke den inspisert systemet, denne metoden er uvitenskapelig. Selv om forhåndskontroll systemet kan unngå papiret er ikke i sted, tann rad gripper papir skyldes upålitelige papir skew og andre problemer, men hvis du virkelig justere nøyaktigheten av systemet gjennom systemet, sonde diameter må justeres fra ca 1 mm til 0,1 mm av alarm nøyaktigheten, det faktum at dette ikke kan oppnås. Derfor bør ta i betraktning påtrykkvalsen, papir tid, siden regulering og andre faktorer, at regulering å justere til den beste tilstanden.

Det er svært viktig for noen av operatøren slå denne oppdagelsen funksjonen for en arkmatede automatisk dø Cutting maskin som er ekstremt farlig hvis trykk-fit mates påvisning av normal og papir påvisning er lukket, deretter en gang pressen avdeling av papir jam situasjonen, noen lag av papir vil umiddelbart lagt, vil føre en bilulykke, store skader, og ulykken er svært vanskelig å håndtere.

Utskiftning av smøremidler, merkevare enkeltark automatisk dø Cutting Machine factory dokumentene er strenge smøring syklus tabell, de ulike delene av utstyr nødvendig smøremidler merke, modell, spesielt utskifting av smøring olje syklus er detaljerte krav. Generelt, modell de enkel Foretaksregisteret i henhold til varemerket, for å kjøpe smøremidler, men utilsiktet på utskiftning av smøremidler. Mange utstyr smøring ledelsen i utskifting av olje syklusen kommer, se oljen i drivstofftanken er fortsatt veldig klart, i kostnadene for vurdering, å gi opp utskifting av nye smøremidler plan, la utstyret fortsette å kjøre.