Auto-mating Die Cutting Machine Vedlikeholdstips

Pre-presisjonsjustering, arkmatet automatisk matingsmatriseskjæringsmaskin er å sikre at presisjonsnøyaktigheten av nøyaktigheten av nøyaktigheten til nøkkelparametrene, justere nøyaktigheten av forskriften som er involvert i mange faktorer, bruker enkelte operatører ofte kun Pre-inspeksjon systemet, Denne metoden er uvitenskapelig. Selv om forhåndskontrollsystemet kan unngå at papiret ikke er på plass, tennerørgripepapir forårsaket av upålitelig papirskrå og andre problemer, men hvis du virkelig vil justere nøyaktigheten av systemet gjennom systemet, må sondens diameter justeres Fra ca 1 mm til 0,1 mm av alarmnøyaktigheten, det faktum at dette ikke kan oppnås. Derfor bør du ta hensyn til trykkrullen, papirtiden, sidereguleringen og andre faktorer, reguleringsnøyaktigheten for å tilpasse seg til den beste tilstanden.

Det er svært viktig for noen av operatøren å slå av denne gjenkjenningsfunksjonen for en arkmatet automatisk fôringsmatrice, som er ekstremt farlig. Hvis trykk-deteksjonen av normal og ut av papiroppdagelse, så, når pressen Papirstoppsituasjon, vil et par lag med papir umiddelbart legges over, vil det føre til en bilulykke, skade på utstyret, og ulykken er svært vanskelig å håndtere.

Regelmessig utskifting av smøremidler, merkenavn-arket Auto-feeding Die Cutting Machine fabrikkdokumentene er svært strenge smøring syklus tabellen, de ulike delene av utstyret kreves smøremidler merke, modell, spesielt utskifting av smøreoljesyklus er detaljert krav. Generelt, de grunnleggende virksomheter i samsvar med kravene i merkevaren, modell for å kjøpe smøremidler, men utilsiktet på vanlig erstatning av smøremidler. Mange smørehåndteringspersonell i utskifting av oljesyklusen kommer, se at oljen i drivstofftanken fremdeles er veldig tydelig, på bekostning av kostnadsoverveielser, å forlate utskifting av nye smøremidler, la utstyret fortsette å løpe.