Auto-matende Die Cutting Machine er et så komplekst utstyr

Med forbedring av trykkteknologi spiller Auto-feeding Die Cutting Machine i våre liv en mer og mer betydelig rolle. Auto-feeding Die Cutting Machine er den viktigste kraften til etterbehandling utstyr, med utskriftsindustrien fortsetter å vokse og utvikle, dø- Kutting Etterspørselen etter operasjoner øker også, så vi må være nøye med utstyrsoperasjon, rettidig oppdagelse av problemer og løse problemet. Deretter må Auto-feeding Die Cutting Machine i drift av hva er problemet vi trenger å være oppmerksom på det?

Under driften av utstyret, må vi kontrollere omdreining av delene i tide, hvis unormal, skal stoppes umiddelbart for å kontrollere og justere eliminering av unormal lyd og deretter produksjon.

Papir er hovedsakelig problemet, i den automatiske maternære skjærmaskinen før det må kontrolleres om papiret oppfyller prosesskravene, om feilen er innenfor det tillatte området.

Operatører må være fagfolk, ikke-operativt personell skal ikke bruke utstyret for å unngå ulykker.

Auto-matende Die Cutting Machine et så komplekst utstyr, som må ha mange festemidler, for eksempel stålskruer, ikke stram ordene vil føre til at kanten på slitasje eller papp blir knust og så videre; Kniv mold fixture hvis ikke stram vil forårsake prosessen med å falle av.

Det er ofte nødvendig med jernplater som er merkbare, for å sjekke stedet, hvis fremmedlegemer skal fjernes umiddelbart.

Trenger å regelmessig installere smøreoljen for drift av utstyret, kontroller regelmessig om de løse skruene, forsikringsbryteren er følsom.

Siden 2002 har Kina blitt den største forbrukeren av maskinverktøy over hele verden. Kinas maskinverktøyindustristruktur med utviklingen av automatiseringsindustrien fortsetter å tilpasse seg, dø-cutting maskinteknologi fremskritt også akselerert realiseringen av en bærekraftig utvikling av ny vei til industrialisering. Med maskinverktøyets produksjonsnøyaktighet og effektivitet, i 2013 er CNC-maskinverktøyets markedsutsikter også nye endringer. For tiden er de fleste maskinverktøyene som brukes i vårt land vanlige maskinverktøy. Antall vanlige maskinverktøy er stort og sikkerhetsproblemene er fremhevet. Derfor blir sikkerhetsproblemer et stort hinder for utviklingen. Øk sikkerhetsytelsen, forbedre maskinens sikkerhet, å løse problemet med lav grad av NC, hyppige personskader, lavt nivå av sikkerhet, effektiviteten i produksjonen er ikke et høyt problem. Etter ferdigstillelsen av CNC maskinverktøy, kan i stor grad forbedre behandlingen effektivitet og automatisering, intelligent grad. Reduser muligheten for operatørkontakt med farlige deler; Operativsystem og driftsgrensesnitt flere og flere ergonomiske krav, kan effektivt redusere operatørens feilrate, redusere ulykken forårsaket av ulykken.