Utviklingsretningen av Die Cutting Machine

Die Cutting Machine er mye brukt, arbeidet prinsippet er ikke komplisert, dø-cutting teknologi er hovedsakelig bruk av die-cutting kniv, stål kniv, metall mold, ståltråd, gjennom trykket for å utøve et visst trykk, i en viss form . Hvis hele trykkeriet presses inn i et enkelt grafisk produkt som kalles die-cutting; Hvis bruken av ståltråd i det trykte materialet på sporene av sporene til å forlate eller bøye merkene kalles innrykk; Hvis bruken av yin og yang to maler, oppvarmet til en bestemt temperatur, trykt på overflaten av det trykte materialet med en tredimensjonal effekt av mønsteret eller fonten som kalles bronzing; Hvis et grunnmateriale på et annet substrat kalt pastaen; Unntatt resten av den opprinnelige delen av produktet For avfall.

1. Den tradisjonelle klistremerker varemerker trykking press produksjon bedrifter. Produksjon i vanskelige tider, produksjon og salgnedgang år etter år. Årsaken er at produksjonen av høyteknologiske produkter, en av de svært effektive roterende type varemerketrykk og fleksografiske trykkpresser, økes ved utskrift, og til og med er den sirkulære trykkskjærende produksjonseffektiviteten mye høyere enn den intermitterende utskrift, Die -skjæring bak produksjonsutstyret.

2. Rundetrykk rundt wire-skjæringen vil være den største mengden trykte emballasjeprodukter, den beste måten å dø på. Har blitt brukt til produksjonslinjer for fleksografisk utskrift, skjemaer for trykkpresser, bølgepapping, dypskjæringsmaskin, roterende klistremerker, varemerker for trykkpresser, gravure-trykk-skjærende produksjonslinjer, for eksempel kobling av trykk og emballasjeutstyr. Med utviklingen av trykkteknologi, spesielt prosesseringsnivået for sirkelformet dyse-trommel, vil applikasjonsområdet for sirkelformet skjæring bli mer omfattende, og produksjonseffektiviteten til skjæringen vil bli ytterligere forbedret.

3. Med den raske utviklingen av trykkeri- og emballasjebransjen har omfanget av bedrifter økt. Automatisk flattende Die Cutting Machine applikasjonsmarkedet vil fortsette å utvide. I motsetning til dette vil halvautomatisk flat-die-dø-skjæreautomatmarkedet reduseres ytterligere, i tillegg til lav produktivitet, operatørens arbeidsintensitet og andre grunner, er sikkerheten dårlig, utsatt for ulykker med ulempene ved hovedveien. På grunn av omfanget av Kinas utskrift og emballasjeindustri vil imidlertid gapet mellom størrelsen på denne enheten ha et visst marked, fortsatt spille en rolle.