Hydraulisk kaldpressemaskin er svært nødvendig i arbeidet

Hydraulisk kaldpressemaskin er en slags maskin som trengs for daglig maskinarbeid. Den gir grunnlag for vårt produksjonsarbeid og akselererer utviklingen av maskinverktøyindustrien vår. Den hydrauliske kaldpressemaskinen leser bruksanvisningen før du bruker maskinen. Ytelse og korrekt metode. Vi må bruke denne maskinen riktig, for å gi oss flere fordeler.

Hydraulisk kaldpressemaskin hovedsakelig ved hydraulikk, elektrisk styringssystem, trykkplate og kroppssammensetning. Det hydrauliske systemet består av en sylinder, en drivstofftank, en oljepumpe, en pumpemotor, en kontrollventilblokk og en trykkmåler. Tanken er fylt med olje, som pumpes av oljepumpen for å drive pumpoljen. Oljen sendes til sylinderen ved å koble slangen for å få sylinderen til å fungere. Avlastningsventilen kan gjøre pressen i ekstruderingsprosessen til å produsere tilbaketrykk, spille en jevn rolle, den elektromagnetiske ballen. Ventilen brukes til å opprettholde trykket sett av systemet, og trykkmåleren brukes til å vise trykket. Det elektriske styresystemet består hovedsakelig av hovedkretsen og styrekretsen, kretsen vedtar den automatiske bryteren, sikringen og vekselstrømkontakten for å overbelaste, kortslutningen, trykktrykket og underspenningsbeskyttelsen til pressen Motor og elektromagnetisk ventil. Platenbalanseringsmekanismen består hovedsakelig av et balansert løftestativ, løfteutstyr, roterende aksel. Faste rotasjonslagersammensetning, venstre og høyre to balansert rack montert på skroget. De to ender av den roterende akselen er festet med løftehjul. Begge endene av den roterende akselen er utstyrt med lagre for å kunne rotere fleksibelt med rotasjonsakselen. Når løfteplaten løftes, balanserer løfteutstyret ikke balansen? Roter slik at trykkplaten i løfteprosessen alltid er balansert. Platen består av en øvre plate og en nedre plate. Øvre og nedre pressplater er laget av sveisede profiler og stålplater. Arbeidsplanet er ferdig med en storskalig fresemaskin for å sikre at arbeidsplanet er jevnt og glatt. Den øvre platen er forbundet med sylinderens sylinderstang, og løfting og senking av trykkplaten oppnås ved å løfte sylinderen. Under trykkplate direkte sveiset til fuselage base. Gjør hele strukturen festet. Fuselage er laget av sveiset stål, kompakt struktur, god styrke.

Hydraulisk kaldpressemaskin består hovedsakelig av hydrauliske systemer, elektriske styringssystemer, platens og fuselage. Ved begynnelsen av bruken må vi kontrollere sikkerhetsforholdene våre for å sikre sikkerheten til vår daglige produksjon, bedre for utviklingen av vår tunge industri, og Alle sikkerhetsvakter kan ikke fjernes eller åpnes når maskinen kjører. I operasjonen for å sikre at arbeidsplanet glatt og så videre.