Hva trenger du Når Installere Die Cutting Machine

Hva trenger du da installere die cutting maskin?

1.First, må passe på å lese manualen instruksjon før installasjon og bruk av stansing machine.Note: Før noe arbeid eller vedlikehold, må maskinen kobles fra hovedstrømlinjen.

2.TRANSPORT OG HANDLING.:the maskinen leveres på en pall og dekket med beskyttende plastfilm, eller i en åpen eller lukket tre tilfelle eller kasse. Plastfilmen vil bare beskytte maskinen mot fuktighet og støv under transport; det kan ikke beskytte maskinen mot banging under håndtering operasjoner. Pressen er boltet til pall eller til kassen basen i tre punkter.

3.Machine sjekker: For å kontrollere om noen skade på maskinen kan ha lidd under transport, kontrollere tilstanden av pressekommandoer (i det minste fra utsiden) og kontroller for oljelekkasje.

Før tilkobling av maskinen til hovedlinjen, kontrollere at spenningen er den samme som for den maskin som er trykt på platen er festet til den elektriske boksen. Hvis spenningen eller frekvensen er forskjellig fra hovedlinjen, spør råd fra produsent eller agent.

4.Take omsorg for å kontrollere at det indre av materialet som skal skjæres ikke inneholder metall inngreps eller lignende, noe som vil ikke bare skade formene, men også forårsaker voldsom splint fly.