Kontakt oss+8613961933676

Søk
Banner

Innkjøp Shoe Machinery: Husk Five Points

Apr 14, 2017

Det er mange sko til salgs, hvordan å kjøpe disse ønskelig produkter er ikke en lett oppgave. Noen ganger selgere og kunder ansikt til ansikt kommunikasjon vil uunngåelig produsere svært mistenkelig av illusjon, følgende 5 punkter i anskaffelses håper en hjelp skofabrikker velge riktig sko maskiner.
1.Brand: Enhver selgeren vil fokusere på sin egen merkevare! Brand er et symbol på bedriftseiere og lagånd. Brand bak en serie av kvalitet, fasiliteter, services.Such som “Shuoying” Merket for sko stansing machine.Many kjente sko splitter liker å bruke shuoying sko die cutting maskin for sin egen produksjon.
2.Functions: fra utseendet på tale, de fleste sko maskiner produksjon enterprise produkt utseende er like, men det er en forskjell mellom den faktiske funksjon, som krever nærmere undersøkelse. Ofte føre til ulike funksjoner av produktet ikke kan behandles eller kan bare behandle et enkelt produkt, er allsidighet ikke sterk, og noen vil påvirke kvaliteten samt utsatt for avfall, så shuoying foreslår at den beste måten å bringe i dine egne prøver for å prøve det.
3.Kvalitet alternativ: Denne situasjonen er relativt spesialisert for kunder, generelt maskinerte deler i produsentens intern kvalitetskontroll og montering prosessen kan sikre normal (unntatt slitedeler), kan kjøpes deler være annerledes, hvis produsentene er ikke samme kvalitet for tilbehør, er den utsatt for kvalitetsproblemer. Konfigurasjonen av tilbehør som spenner fra nivået av kvalitet er den viktigste grunnen for et direkte resultat av kvaliteten problemet. Kort tid kan ikke finne noe problem, men i lang tid et lite problem oppstår. Så, i kjøp av sko maskinen samtidig ønske om å grundig innvendig se inne i konfigurasjonen av innkjøpte deler. Beste måten å ta hensyn til systematisk, daglig bolig av maskiner deler er helt, opprinnelse og andre åpenbare tegn, så må ta hensyn når kjøpe riktig sko maskiner.
4.Price: prisen er omfattende av alle faktorene ovenfor, generelt, er produsenter beregnede kostnader. En fortjeneste mens de ville vurdere interessene til kunder, noen av de nye produktene kommer ut den høye prisen er understandable.The kunden kan ta hensyn til pris, men viktigst at kvalitet, funksjon og service.
5.Others: Resten er noen av detaljene, som for eksempel kraft og ytelse, utseende etc., også deres faktiske situasjonen krever noen spesielle krav. Så se på situasjonen etter salget tjenesten, vil den grunnleggende kunne kjøpe ønsketenkning produkter