Cork Yoga Pad Die Cutting Machine

Cork Yoga Pad Die Cutting Machine
Chat nå
Produktdetaljer

BRUK OG KARAKTERISTIKKER:
1. Maskinen er allment anvendelig for kutting av ikke-metallmaterialer i ulike næringer ved dørkutter. For eksempel lær, gummi, plast, plastemballasje, tekstil og kjemisk fiber etc.
2. Vedta dobbelt oljesylinder, presis dobbeltknivstangsmekanisme, som kan garantere at skjærebredden i hver skjæreposisjon er den samme.
3. Med spesiell innstillingsmekanisme, og utstyrt med skjærer og skjæreinnstilling, er kjørehåndtaket enkelt og nøyaktig.
4. Klippeskjæringen utfører langsom skjæring når den kommer i kontakt med skjæret, noe som kan føre til at det ikke er noen størrelsesfeil mellom det øverste laget og det nederste laget av kuttmaterialer.
5. Det automatiske smøresystemet med automatisk oljeforsyning garanterer maskinens presisjon og forlenger maskinens levetid.
6. Operasjonen er arbeidsbesparende og enkel, med lav funksjonsfeil, sterk skjærekraft og høy skjærehastighet.
7. Drift med to hender gir høy sikkerhet.

 

TEKNISK SPESIFIKASJON


Maksimal skjærekraft

200Tons

Strokejusteringsområde

0-160mm

Område mellom arbeidsbordene

50-210mm

Størrelsen på det øvre pressbrettet

1600 * 1100mm

Størrelse på nedre arbeidsbord

1600 * 1120mm

Hovedmotorkraft

11kW

Elektrisk forsyningsspenning

som valgfritt

Kjøretype

hydraulisk

hydraulisk olje

46 # eller 68 #

Maskinfarge

som kreves

4.jpg

2.jpg

VÅRT SELSKAP

Jiangsu Shuoying Precision Machinery Co, Ltd spesialiserer seg på å lage hydraulisk skjære maskin, die skjære maskin, kaldpressemaskin, høyhastighets skive maskin, multi-blad saging maskin, preg maskinen og så videre presisjon maskin og generell maskin. Vårt firma dekker et område på 14000m2, som en stor bedrift i denne bransjen, har vi kraftig teknisk kraft, komplett produksjonsutstyr, fint miljø og praktisk transporttilstand. Vårt firma ligger i Yancheng City Dagang Industry Zone i Jiangsu-provinsen, og denne byen kalles som "China Shoe Machinery City", som tilhører National Spark Technology Concentration Area.

Velkommen til vårt firma!


Blant de berømte korkyoga-dørens skjæringsmaskinprodusenter er Shuoying Precision Machinery en konkurransedyktig korkyoga-dør dør skjæringsmaskin gullleverandør i Kina. Du kan få CE-sertifiserte produkter fra oss.
Forespørsel