Kontakt oss+8613961933676

Søk
Banner
Cork Yoga Pad Die Cutting Machine

Cork Yoga Pad Die Cutting Machine

Beskrivelse

Cork Yoga Pad Die Cutting Machine er allment anvendelig for kutting av ikke-metalliske materialer i forskjellige bransjer av die cutter. For eksempel skinn, gummi, plast, plastemballasje, tekstil- og kjemisk fiber etc.

Share:

Content_1

Content_2

ProInfoAttach

ProDetailSubTitle2

BRUK OG KARAKTER:
1. Cork Yoga Pad Die Cutting Machine er allment anvendelig for kutting av ikke-metalliske materialer i forskjellige bransjer av die cutter. For eksempel skinn, gummi, plast, plastemballasje, tekstil- og kjemisk fiber etc.
2. Vedta dobbel oljesylinder, presis koplingsstangmekanisme med dobbel krank, som kan garantere at skjæredybden på hver skjæreposisjon er den samme.
3. Med spesiell innstillingsmekanisme, og utstyrt med innstikkskjær og innstilling av skjæredybde, er kjørejusteringen enkel og nøyaktig.
4. Trykkplaten på skjæringen utfører langsom skjæring når den kommer i kontakt med skjæremaskinen, noe som kan føre til at det ikke er noen størrelsesfeil mellom det øverste laget og det nederste laget av kuttede materialer.
5. Det automatiske smøresystemet til sentralt oljeforsyning garanterer maskinens presisjon og forlenger maskinens levetid.
6. Operasjonen er arbeidsbesparende og enkel, med lav funksjonsfeil, sterk skjærkraft og høy skjærehastighet.
7. Betjening med to hender gir høy sikkerhet.


TEKNISK SPESIFIKASJON

Maksimal skjærkraft

200Tons

Strokejusteringsområdet

0-160mm

Område mellom arbeidsbordene

50-210mm

Størrelse på det øvre pressebrettet

1600 * 1100mm

Størrelse på nedre benkeplate

1600 * 1120mm

Hovedmotorkraft

11kW

Elektrisk forsyningsspenning

som valgfri

Drivtype

hydraulisk

hydraulisk olje

46 # eller 68 #

Maskinfarge

som kreves

4.jpg

2.jpg

VÅRT SELSKAP

Jiangsu Shuoying Precision Machinery Co, Ltd Spesialiserer seg i å lage hydraulisk skjæremaskin, skjæremaskin, kaldpressemaskin, høyhastighets snittemaskin, flerbladsagemaskin, pregemaskin og slik annen presisjonsmaskin og generell maskin. Vårt firma dekker et område på 14000m2, som et stort foretak i denne bransjen, har vi kraftig teknisk styrke, komplett produksjonsutstyr, fint miljø og praktisk transporttilstand. Vårt firma er lokalisert i Yancheng City Dagang industrisone i Jiangsu-provinsen, og denne byen kalles "China Shoe Machinery City", som tilhører National Spark Technology Concentration Area.

Velkommen til vårt selskap!