Automatisk matte teppe kuttemaskin

Automatisk matte teppe kuttemaskin
Chat nå
Produktdetaljer

Automatisk matte teppe kuttemaskin

1. Maskinen er allment anvendelig for kutting av ikke-metallmaterialer i ulike næringer ved dørkutter. For eksempel lær, gummi, plast, teppe, plastemballasje, tekstil og kjemisk fiber etc.

2. Gummivalsens pneumatiske materiale trykk eller manuell materialpressing er vedtatt. Datamaskinen kan automatisk styre tverrgående bevegelsesavstand på skjærehode og innmatingsavstand for pressevalsen.

3. Vedkoble dobbel oljesylinder, presis dobbeltknivstangsmekanisme, som kan garantere at skjærebredden i hver skjæreposisjon er den samme.

4. Med spesielle innstillingsmekanismer, og utstyrt med skjærer og skjæreinnstilling, er kjørehåndtaket enkelt og nøyaktig.

  5. Klippet på skjæringen utfører sakte skjæring når den kommer i kontakt med skjæret, noe som kan føre til at det ikke er noen størrelsesfeil mellom det øverste laget og det nederste laget av kuttmaterialer.

  6. Det automatiske smøreanlegget for automatisk oljeforsyning garanterer maskinens presisjon og forlenger maskinens levetid.

  7. Operasjonen er arbeidssparende og enkel, med lav funksjonsfeil, sterk skjærekraft og høy skjærehastighet.

  8. Drift med to hender gir høy sikkerhet.

 

Fordeler:

1.Fast, stille og lett å betjene.

2.Alle standard dørkonstruksjoner kan brukes - strip stål, treform eller smidd stål. 3.Powered head passerer for enkel betjening.

4. Enkel, presis dørinnstilling og dagslysjustering.

5. Stille, vibrasjonsfri drift

6. Bruker et hydraulisk ned og hydraulisk system for å gi en jevn klippedybde.

7. Høy hastighet.

8. Dørhøyde og materialhøyde kan settes raskt.

9. Klipp materialer i enkelt eller flere lag.

10. Komplett med høyverdig polypropylen skjærebrett og bruksanvisning.


2.jpg

3.jpg


Blant de berømte automatiske fôrmatteskjærende maskinprodusentene, er Shuoying Precision Machinery en konkurransedyktig automatisk fôring teppe kappemaskin gyllen leverandør i Kina. Du kan få CE-sertifiserte produkter fra oss.
Forespørsel